Bugun...

Eski Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı olarak atandı! Görevine resmen başladı

2019'da Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü yapan, ardından Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Resmi olarak atamasının yapılmasının ardından Alper, görevine başladı.
facebook-paylas
 Tarih: 29-07-2024 22:06:14

Eski Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı olarak atandı! Görevine resmen başladı

Eski emniyet müdürü Metin Alper, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Alper, Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmıştı.

GÖREVİNE BAŞLADI

Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Alper, İBB Zabıta Daire Başkanı olarak atandı. Resmi olarak atamasının yapılmasının ardından Alper, görevine başladı.

TRABZON'DA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Metin Alper, 1992'de Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun oldu. Mezuniyetinin ardından çeşitli kademelerde görev yapan Alper, 2016'da Adıyaman'da, 2019'da Trabzon'da il emniyet müdürlüğü yaptı. Alper, Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki görevinin ardından Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliği İçişleri Müşaviri olarak atanmıştı.

Kaynak: / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Metin Alper Trabzon Türkiye Zabıta 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER ÖZEL HABER Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI